Metin2 AllStars - Regulamentul Jocului

Regulamentul forumului/jocului si toate anunturile referitoare la serviciile oferite de AllStars.
Locked
User avatar
[CoMa]Bedwyr
Community Manager
Posts: 29
Joined: Sun May 20, 2018 2:56 am
Location: Guia de Isora, Tenerife
Contact:

Metin2 AllStars - Regulamentul Jocului

Post by [CoMa]Bedwyr » Sun May 20, 2018 12:12 pm

• Numele de utilizator

Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2 AllStars le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

• Denumirile generale

Magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme citatului de mai sus.

• Comportamentul

Te rugam sa tii cont intodeauna de faptul ca nu ai voie sa insulti alti jucatori. Spam-ul, mesajele ofensatoare sau insultele catre ceilalti jucatori se pedepsesc cu banarea contului din joc.Amenintarile cu spargerea contului impreuna cu dovezile necesare va duce la banarea contului 3-7-14 zile in functie de gravitate
Cei care mai au si alte reclamatii grave cu jigniri sau injurii si vor fi reclamati iar vor primi ban minim 3 zile ,acest lucru ramane la decizia adminului !
Daca esti insultat, de un jucator, te rugam sa postezi reclamatiile pe forum.

• Chat-ul Intern - Spam
Spam este interzis. De asemenea este interzis sa oferi informatii sau sa intrebi despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, cods, hacks) precum si link-urile catre alte jocuri, in afara de Metin2 AllStars vor aduce banarea contului din joc.

• Folosirea bug-urilor

Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.
Orice utilizator este obligat sa utilizeze dor client actualizat la zi. Orice utilizator ce foloseste o versiune diferita fata de cea postata de echipa Metin2 AllStars va fi sanctionat.

• Inselatoria

Manipularea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban permanent pe toate serverele Metin2 AllStars. Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.
De asemenea softurile ajutatoare sunt complet interzise si se sanctioneaza.Mai precis folosirea Autoclick-ului si a altor softuri de acest gen se sanctioneaza incepand de astazi in functie de gravitate.

• Conturile

Este de datoria ta sa te asiguri ca datele contului tau sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate in cont. Echipa Metin2 AllStars nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Comercializarea reala de conturi, Item-uri, Yang este strict interzisa. Furtul de iteme si conturi este strict interzis .Acest lucru se pedepseste cu banarea permanenta a contului din joc .
Toate conturile de pe serverele Metin2 AllStars apartin exclusiv echipei Metin2 AllStars.

• Echipa Jocului

GM este prescurtarea de la Game Master. GM nu iti vor da Item-uri, Yang sau orice altceva. GM sunt aici sa te ajute si sa aiba grija ca jocul si chat-ul sa se desfasoare in limitele regulamentelor. Va trebui sa te supui indrumarilor date de GM. Contul tau din joc poate fi banat daca nu te supui acestor indrumari. GM te pot bana temporar sau definitiv si pot lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului. Jucatorii sunt obligati sa raspunda mesajelor private din joc, primite de la GM. Daca dupa o anumita perioada de timp jucatorul nu raspunde, se considera ca foloseste un soft ilegal doar pentru a-i tine caracterul in joc fara ca utilizatorul sa joace si se pedepseste cu banarea contului.
In discutiile avute cu un GM va rugam frumos sa nu mai folositi urmatoarele pelative:"BA,MA,WA,FA,BRO,MAN,BOSS" sau extensii a acestor apelative.Va puteti adresa cu simplu "GM" sau numele GM-ului:AmoRe,XcsP,Celestin,etc!
Atata timp cat voi veti respecta aceste lucruri veti avea respect si din partea Staff-ului !

• Reclamatiile aduse echipei de joc se duc direct catre GM , SGM , GA

• Comercializarea de conturi este strict interzisa, iar aceasta duce la Ban Permanent!

• Comertul de iteme sau yang intre servere/servere private/oficiale este strict interzis si se pedepseste cu ban permanent.
Cei care sunt reclamati pe forum ca au spus pe chat sau pe striga ca vor sa vanda conturi sau iteme pe alte servere vor primi ban permanent ,cei care sunt vazuti de admin pe server vor primi mute minim 3h !

• Cei care ruineaza un event vor lua ban 3-7 zile!

• Cei care mai anunta pe chat ca vand conturi vor primi ban permanent pe acel caracter si avertisemnt pe contul mare (in cazul in care exista) !
La 3 avertismente primite veti primi ban 3-7-14 zile sau permanent! Aceasta decizie apartine adminului! Permanent pe contul mare in cazul in care sunteti deja la 2 a abatere de genul !
Facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi un server de cea mai inalta calitate.

Cu stima,
Echipa Metin2AllStars.
https://www.metin2allstars.net

Locked